Perfect Stranger

At nogle mennesker vil gå langt for at beskytte deres hemmeligheder, finder journalisten Rowena Price ud af, da hendes barndomsveninde Grace bliver myrdet. Hun begynder at grave i sagen og retter sit fokus mod den magtfulde reklamemand Harrison Hill, som Grace angiveligt havde en affære med. For at komme tættere på ham, skaber hun sig en flirtende online-personlighed. Men Hill er ikke den eneste med hemmeligheder. © Scope

Produktionsår 2007
Genre Drama, Thriller
Instruktør James Foley
Medvirkende Bruce Willis, Halle Berry, Giovanni Ribisi, Gary Dourdan
Spilletid 109 min.
Biopremiere 22.06.2007
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Halle Berry

Støt, men sikkert har den billedskønne afroamerikanske Halle Maria Berry arbejdet sig vej mod stjernehimlen. Fra begyndelsen af 1990erne optrådte hun skiftevis i tvivlsomme komedier og seriøse dramaer. Siden har hun endvidere lyst op i en række action-film fra den tungere ende af skalaen. Efter kort tid i sitcom’en 'Living Dolls' (1989) fik ...

Anmeldere

Politiken
"Bruce Willis holder thrilleren ’Perfect Stranger’ kørende på trods af en forvirrende fortælling og en tam Halle Berry."

Berlingske
"...i sidste ende er den overlæssede handling så uforskammet konstrueret, at man er lige ved at ægre sig over, at man i begyndelsen lod sig underholde af den lækre kvindelige journalists barske bedrifter."

Jyllands-Posten
"Der er vellykkede scener og middelspænding i forløbet, som dog hæmmes af, at man skal sidde og glo på, at personerne endeløst hamrer i tasterne på computere..."

Weekendavisen
"Modsat Basic Instinct 2 er Perfect Stranger ikke fornærmende ringe, men der er grund til at være bekymret for Berry, som efter Monsters Ball har medvirket i en perlerække af tarvelige genrefilm..."

Information
"Spændingssekvenserne er dovent udtænkt og tamt eksekverede og henlæggelsen af de risikofyldte parringslege til cyberspace et eklatant fejltrin."

Ekstra Bladet
"På alle planer så gennemsnitlig, at det synes inderligt ligegyldigt."

B.T.
"...en irriterende omgang spekulation, hvor biografpublikummet bliver snydt på en billig baggrund."

Cinemazone
"...en middelmådig thriller med nogle ufortjent store navne øverst på plakaten."

Brugere

27/07-08Dårlig udførelse af hullet plot
Trods de store navne er det kun Miles der spiller godt i denne film. Plottet er ikke dårligt tænkt, men snarerer dårligt udført. Slutningen rummer en tvist, som havde været god, hvis vi havde haft en chance for at gætte med. Men det har man bare ikke...

08/11-07Langt fra perfekt
Plottet er godt - men desværre ikke gennemført.

Willlis og Berry leverer bestemt ikke toppræstationer i denne middelgode thriller, som sagtens kunne have været topunderholdning.

Scenerne trækkes for meget og falder desværre for meget igennem i spændingssekvenserne - man får ikke lov til at gyse igennem. Desværre - om igen James Foley.

Her burde Jonathan Demme som intruerede "Ondskabens Øjne" have været på banen eller Jon Amiel som instruerede "Copycat".

13/10-07Surprise
God film fordi slutningen ikke var åbenlys, og det gør så at man kan leve med at have kedet sig lidt undevejs.

25/09-07Acceptabel underholdning
"Nogle gange byder Perfect Starnger på ok scener, men de drukner og glemmes i mængden af ligegyldighed, og en kedelig og uinspireret Halle Berry i den kvndelige hovderolle. Det bedste ord at beskrive flmen med, må være acceptabel."

26/06-07Langtfra perfekt
En værre gang rod er, hvad denne thriller er. Den handler kort fortalt om en journalist, der går undercover for at forsøge at forføre og afsløre den reklamemogul, hun tror har dræbt hendes veninde. Jeg tror, "Perfect Stranger" er startet som en o.k. idé om en film, der skulle levere et dobbelt-punch ved på den ene side at fortælle, at der foregår noget skummelt under overfladen hos de fleste, og på den anden side vise, at ingen slipper uset af sted med det. En slags "viden korrumperer"-historie.

Det er selvfølgelig set før, men kunne godt være blevet til en god film. Men så var der nogen, der begyndte at hælde ekstra effekter på. 'Vi skal da også lige have en fræk sexscene med Halle Berry, ikke? ... og en stalker ... og noget incest!' Og dermed bliver plottet fuldstændig utroværdigt ...

19/05-07Bruce W Forum
Sjovt at se Bruce Willis egen
mening om filmen

Bruce Willis udtales om filmen på online forum:

Perfect Stranger was ruined by the producers. Oddly enough, that film was meant to be a hard R rating, but when all the things that were meant to be in it were cut, EXCEPT for the Fuck's, they got a PG-13 rating. Weird right? I was disappointed with that film, and I agree with you opinion of it. Everyone tried hard, worked hard, but it was not to be.

Om Willis på Online Forum
http://epn.dk/kommunikation/med...icle944564.ece

Forumet
http://www.aintitcool.com/talkback_display/32511

06/05-07Perfekte tåbeligheder 9
Premiere Surprise er en begivenhed jeg personligt holder meget af. Idéen med, at man sætter sig i det varme biografsæde uden den fjerneste anelse om, hvad der om et øjeblik ruller over lærredet, er sjov. Selvfølgelig hovedsageligt, når man bliver vidne til storfilm som 'Children of Men', 'Munich' eller 'V for Vendetta', der alle har haft æren af en dansk premiere netop ved Premiere Surprise. Dog kan der også forekomme nogle solide svipsere i ny og næ. Hvilket var tilfældet i går, hvor den gudsforladte mysterythriller 'Perfect Stranger' malede sine hæslige og tvetydige billeder i Imperials ellers udmærkede biografsal.

'Perfect Stranger' er fyldt til bristepunktet med platte, vulgære og absolut umorsomme tåbeligheder, og selvom filmen prøver at være nervepirrende alvorlig tilfører d...

Fakta

Medvirkende
Harrison Hill Bruce Willis
Ro Halle Berry
Miles Haley Giovanni Ribisi
Cameron Gary Dourdan
Grace Nicki Aycox
Bill Patel Jason Antoon
Patti D'Arbanville
Arvis Narron Richard Portnow
Bethany Tamara Feldman
Supermodel Cynthia Loebe
Bag kameraet
Instruktion James Foley
Produktion Elaine Goldsmith-Thomas
Manuskript Todd Komarnicki
Fotografi Anastas N. Michos
Klip Christopher Tellefsen
Scenografi Bill Groom
Musik Antonio Pinto
Genrer og relationer
Genre Drama, Thriller
Undergenre Psykologisk thriller
Nøgleord Internet, Undercover
Premieredatoer
Biograf 22.06.2007
Dvd 30.10.2007
Øvrige oplysninger
Land USA
Produktionsår 2007
Spilletid 109 min.
Link Officielt website
Trailer Eksternt site
Solgte billetter 12.323
Selskab Revolution Studios
Biodistributør SF Film/Filmcompagniet

Se også...