The Heartbreak Kid

Efter kun en uges kæresteri gifter Eddie sig med sin drømmepige. Eller det troede han i hvert fald. For hans nye brud viser sig under bryllupsrejsen at være en rimelig træls person, og samtidig møder Eddie rigtig søde Miranda, som helt sikkert er et bedre bud på en livsledsagerske. © Scope

Produktionsår 2007
Genre Drama, Komedie
Instruktør Bobby Farrelly, Peter Farrelly
Medvirkende Ben Stiller, Michelle Monaghan, Jerry Stiller, Malin Akerman
Spilletid 116 min.
Biopremiere 26.10.2007
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Ben Stiller

Skuespilleren og instruktøren Ben Stiller er vokset op i en showbiz-familie med Jerry Stiller som far og Anne Meara som mor. Efter en håndfuld mindre roller debuterede han som instruktør med generation X-komedien 'Reality Bites' (1994), hvilket han slap hæderligt fra. To år senere floppede han til gengæld med 'Hybridmanden' (1996). Som skuesp...

Anmeldere

Politiken
"Efter som Ben Stiller er en glimrende komiker, og filmen trods alt bliver ved med at kunne fremtrylle enkeltstående humoristiske glimt af inspiration og vanvid i mexicansk hot sauce, bliver det aldrig helt elendigt."

Jyllands-Posten
"Der er ingen finføling, kun voldsomme vink med vognstænger og en overvældende disrespekt for kvinder, der behandles som det rene brug-og-smid-væk af filmens mandlige hovedperson."

Weekendavisen
"Den kalder på fniset flere steder undervejs, men bliver aldrig skrupmorsom eller absurd dum, som de to komediebrødres tidligere film, der alle har været båret af en grænseoverskidende grov fysisk komik, der er mere nedtonet denne gang."

Information
"Enkelte morsomme replikker fraregnet er The Heartbreak Kid en mekanisk og langtrukken komedie befolket af uinteressante eller direkte utiltalende figurer."

Ekstra Bladet
"Farrelly-brødrene er stadig gode for skøre og utraditionelle optrin midt i romantikken, men de er ikke længere så gode til at forene de to dele."

B.T.
"Filmens største force er nemlig Stillers parade af hysteriske anfald, pinlige optrin og falde-på-halen-komik."

Cinemazone
"...selvom Farelly-brødrene ikke er tilbage i topform, gør deres sans og talent for fysisk komik aldrig en ellers småligegyldig overfladeoplevelse uvedkommende eller kedelig for den fredagshyggehungrende tilskuer."

Brugere

30/06-11Ufattelig dårlig
Det her er mildest talt en rodet, tåbelig og elendig film. Det hele virker bare mikset rundt, uden at byde på indhold eller troværdighed.

Helt klart en af de værste komedier jeg længe har set. Helt uden sans for timing eller smag.

29/06-11Chamerende popcorn-romance-comedy.
En ganske fin lille komedie, som ligger på grænsen til lavpandet komik, men som dog også byder på charmerende og hyggelige stunder i selskab med den altid fremragende Ben Stiller. Filmen har en tendens til at blive lidt for rodet, men ser man bort fra det, kan man sagtens afsætte 1 time og 40 minutter til denne kærlighedskomedie.

04/08-08Kærlighedens veje er uransaglige
At Ben Stiller er en af sin generations største - hvis ikke det største - komiske talenter, kan der efterhånden ikke herske megen tvivl om. Desværre bliver hans talent lidt for ofte misbrugt på den måde, at producenter og instruktører tror, at den hellige grav er velforvaret, når blot hans navn står på plakaten. Således også i The Heartbreak Kid, som uden Stillers tilstedeværelse havde været en tam afære, men som formår at levere en række af fine komiske optrin uden, at filmen som helhed fungerer alt for overbevisende.

Filmens katalysator er Eddie Cantrows (Stiller) ægteskab med Lila, som allerede på deres honeymoon viser sig, at være alt andet end det Eddie havde drømt om. Disse optrin er klart filmens sjoveste del, og efterhånden som disse fuser ud til fordel for en ægte kærlighedsh...

03/05-08Mærkelig, men Ok...
Jeg syntes at den er sjov og sød, men den er altså også ret mærkelig. Og engang imellem lidt langtrukken, men ellers en sjov Ben Stiller film! :b

25/04-08Plat eller sjov?
Den her film er altså lidt plat, men den er okay sjov til en venindeaften..

05/11-07som forventet
heartbreak kid leverer lige hvad den lover og er en typisk ben stiller film med gode grin og sjove scener

hverken mere eller mindre

01/11-07Når En Fejltagelse Bliver Til Flere
Jeg har altid haft en svaghed for Farrelly brødrenes film, da jeg godt kan lide deres under-bæltestedet komik de mestrer som få, men her har de begået deres svageste film med kun få humoristiske øjeblikke.

Det meste af filmen går på at skabe nogle morsomme dialoger, men man har set det for mange gange til at det for alvor bliver sjovt. Dog er der nogle få slapstick øjeblikke der tvinger et rigtigt smil frem, plus at slutningen er en smule (her sætter jeg streg under SMULE) anderledes end man er vant til i disse film.

Skuespillerholdet kører på automatpilot igennem hele filmen og selv rutinerede Ben Stiller formår aldrig helt at komme op at ringe.

Men alt i alt ender det hele som et ligegyldigt og usjovt mishmash af tåbelige ideer fra Hollywoods arkivhylder. God nok til en videoa...

Fakta

Medvirkende
Eddie Cantrow Ben Stiller
Miranda Michelle Monaghan
Doc Jerry Stiller
Lila Malin Akerman
Onkel Tito Carlos Mencia
Mac Rob Corddry
Gayla Stephanie Courtney
Jodi Ali Hillis
Lilas Mor Kathy Lamkin
Hostess Nicol Paone
Bag kameraet
Instruktion Bobby Farrelly, Peter Farrelly
Produktion Ted Field, Bradley Thomas
Manuskript Scot Armstrong, Leslie Dixon, Bobby Farrelly, Peter Farrelly, Kevin Barnett
Forlæg Bruce Jay Friedman
Fotografi Matthew F. Leonetti
Klip Alan Baumgarten, Sam Seig
Scenografi Sydney J. Bartholomew Jr.
Genrer og relationer
Genre Drama, Komedie
Undergenre Romance
Nøgleord Bryllup, Bryllupsrejse, Utroskab, Ægteskab
Premieredatoer
Biograf 26.10.2007
Dvd 11.03.2008
Øvrige oplysninger
Land USA
Produktionsår 2007
Spilletid 116 min.
Link Officielt website
Trailer Eksternt site
Censur Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Solgte billetter 51.042
Selskab Conundrum Entertainment, Davis Entertainment, Radar Pictures, DreamWorks SKG, DreamWorks Pictures
Biodistributør United International Pictures

Se også...