Tilbage i ringen (Grudge Match)

For 30 år siden trak Henry 'Razor' Sharp sig tilbage som bokser, aftenen før han skulle have mødt Billy 'The Kid' McDonnen i en titelkamp. Aflysningen lagde begge bokseres karrierer i ruiner, og McDonnen har båret nag til Sharp lige siden. Da lejligheden for en revanche byder sig, genoptager de gamle kombattanter træningen, selv om de begge har nået pensionsalderen. Nu skal regnskabet gøres op! © Scope

Produktionsår 2013
Genre Komedie
Instruktør Peter Segal
Medvirkende Robert De Niro, Sylvester Stallone, Jon Bernthal, Kim Basinger
Spilletid 113 min.
Biopremiere 09.01.2014
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Peter Segal

(INSTRUKTØR)
Peter Segal fik sin spillefilmsdebut med tredje del af spoof-serien 'Naked Gun', der bærer den danske titel 'Høj pistolføring 33 1/3: Den ultimative fornærmelse' (1994). Udover Leslie Nielson tæller rollelisten navne som O. J. Simpson. Anna Nicole Smith og Priscilla Presley. Efter de to moderat succesfulde buddy-komedier 'Tommy Boy' (1995) og ...

Anmeldere

Politiken
"...er en mere helhjertet end gennemtænkt hyldest til boksningen som værende noget helt anderledes nobelt end nutidens MMA (Mixed Martial Arts) og teatertordenen i amerikansk fribrydning."

Berlingske
"...en film, der aldrig burde have været lavet - og som fungerer bedst som påmindelse om, at det da vist er på tide at se »Rocky« og »Raging Bull« igen."

Jyllands-Posten
"Publikum bliver spist af med halve løfter om at se Rocky og Jake La Motta i et potent sammenstød, men man får i stedet en klichétynget og psykologisk slasket film, der snegler sig af sted i rollatorfart."

Information
"Problemet er, at filmen kun sporadisk er så morsom eller dramatisk, som den burde være, og at den prøver at fortælle to historier, som ikke er lige gode."

Ekstra Bladet
"... er intet andet end en lang række slag i luften, og det er decideret sørgeligt at overvære de to stjerner kappes om at pisse mest på to af deres mest ikoniske roller."

B.T.
"Idéen er skamløs, men ikke håbløs. Og til både De Niros og Stallones ros skal det siges, at de leverer adskillige af de forudsigelige replikker med beundringsværdig entusiasme."

Cinemazone
"Det er bestemt ikke skidt at (forsøge at) portrættere et par ældre herrer som nuancerede mennesker, der stadig har relevans. Men den vinkel drukner i platte sammenstød og pinlige endimensionelle personer."

Ekko
"Robert De Niro og Sylvester Stallone slipper helskindet fra deres parodi på Jake LaMotta og Rocky, men filmen mangler den sidste, hårdtslående humoristiske pondus."

Brugere

26/01-14Gamle stjerner mødes i godmodig, klichéfyldt boksekomedie
Sylvester Stallones mest berømte rolle er vel nok den som Rocky Balboa, som han har spillet i seks film. Robert De Niro har også en meget berømt bokserrolle på CV'et, nemlig hovedrollen som Jake LaMotta i "Raging Bull". Og én eller anden har så set et kommercielt potentiale i at parre de to skuespillere i en film, der spiller på deres kendte bokserroller.

I "Grudge Match" spiller de to et par mesterboksere i pensionsalderen, der 30 år tidligere kæmpede om at være den bedste i deres vægtklasse, og som hver vandt én af de to kampe, de boksede mod hinanden. En planlagt tredje kamp blev aldrig til noget, men økonomiske problemer og stolthed får dem nu til at sige ja, da en aspirerende promoter får den idé at arrangere en rematch mellem de to gamlinge.

Det viser sig så, at der ligger me...

09/01-14Stallone og De Niro slår charmerende huller i luften som aldrende boksere
For helvede da også, hvorfor pokker har man ikke gjort sig en smule mere umage, når nu man har sat Sylvester Stallone og Robert De Niro stævne – ja, selveste Rocky og The Raging Bull tilbage i ringen.

Men okay, helt til hundene er Grudge Match ikke – eller Tilbage i ringen, som er den håbløse danske titel. De to legender har charmen i behold og leverer veloplagt ping pong.

- Læs evt. videre: http://filmskribenten.dk/?p=17319

Fakta

Medvirkende
Billy 'The Kid' McDonnen Robert De Niro
Henry 'Razor' Sharp Sylvester Stallone
B.J. Jon Bernthal
Sally Rose Kim Basinger
Dante Slate, Jr. Kevin Hart
Lightning Alan Arkin
Carla Nicole Andrews
Bag kameraet
Instruktion Peter Segal
Produktion Michael Ewing, Bill Gerber, Mark Steven Johnson, Ravi D. Mehta, Peter Segal
Manuskript Tim Kelleher, Rodney Rothman
Fotografi Dean Semler
Klip William Kerr
Scenografi Wynn Thomas
Musik Trevor Rabin
Genrer og relationer
Genre Komedie
Undergenre Boksefilm, Sportsfilm
Nøgleord Bokser, Boksning, Rivalisering
Premieredatoer
Biograf 09.01.2014
Dvd 13.05.2014
Øvrige oplysninger
Land USA
Sprog Engelsk
Produktionsår 2013
Spilletid 113 min.
Link Officielt website
Trailer Eksternt site
Selskab Warner Bros., Gerber Pictures, Callahan Filmworks
Biodistributør Twentieth Century Fox
Dvd-distributør Warner Home Video

Se også...