Wonder Woman - 3 D (Wonder Woman)

Amazoneprinsessen Diana, der har overjordiske kræfter, vokser op langt fra civilisationen på paradisøen Themyscira i starten af 1900-tallet. Da den flotte, amerikanske pilot Steve Trevor styrter ned med sit fly og skyller op på strandbredden, erfarer Diana, at 1. verdenskrig er i fuld gang. Hun vælger at følge Steve til London for at bruge sine superkræfter til at gøre en ende på krigen. © Scope

Produktionsår 2017
Genre Action, Adventure, Science Fiction
Instruktør Patty Jenkins
Medvirkende Gal Gadot, Chris Pine, Robin Wright, Danny Huston
Spilletid 141 min.
Biopremiere 01.06.2017
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Patty Jenkins

(INSTRUKTØR)
Patty Jenkins fik et solidt gennembrud som instruktør med krimidramaet 'Monster' (2003). Hun skrev selv manuskript til filmen, der baseret på den virkelige historie om seriemorderen Aileen Wuornos. Det tog Jenkins en række år at få sit projekt i gang og ikke mindst at få overtalt Charlize Theron til at spille hovedrollen. Theron modtog siden en O...

Anmeldere

Politiken
"Som feministiske fornyelse af genren er ' Woman Woman' en fiasko. Heltinden følger forpustet i mændenes fodspor ad nedtrådte stier. Og hvis man bare vil nyde den som en superheltefilm uden kønskamp, er der absolut intet nyt at komme efter. Jævn action, generiske effekter og charmeforladte karakterer."

Berlingske
"Forhåbentlig er det den undrende, intelligente, empatiske Diana, der får lov at sejre over de alt for bombastiske computereffekter."

Jyllands-Posten
"Desværre er Wonder Woman ikke en specielt god film. Med mindre man altså elsker alenlange og øregangsgungrende actionscener, hvor alt muligt andet end glasloftet smadres, og som alt for tydeligt er lavet på green screen-baggrund og i computeren. Filmen er ujævn og ufokuseret, tydeligt delt op i tre akter."

B.T.
"...er langtfra perfekt, men en positiv overraskelse, og Gal Gadot er et rigtig godt valg som Diana. Hun spiller hende som en ægte, ærlig og beundringsværdig håbefuld helt, der udstråler oprigtighed og tror på det gode i alle."

Cinemazone
"Wonder Woman når aldrig at blive Wonder Woman i filmen, men vi får i høj grad set de kvaliteter, som giver hende tilnavnet og en flot karriere i Justice League-regi allerede fra den kommende film i rækken."

Brugere

13/07-17Veloplagt fornøjelse
Jeg havde høje forventninger til denne film, og blev meget gladeligt overrasket over hvad jeg så!
Jeg syntes selve plottet og historien bag filmen var god, der kunne dog godt havde været gravet lidt mere i detaljerne om guderne, men godt klaret alt i alt.

Der var ikke et øjeblik hvor jeg syntes den var langtrukken, jeg var underholdt hele vejen igennem.
Kvinder der kæmper som Amazoner, en kvinde der kæmper for retfærdighed som løber ind i en sølle skæbne som lære og holde af hinanden og hjælpe hinanden.

Alt i alt et veludført stykke!

05/07-17It's a bird! It's a plane! No, it's ... a woman?
Mod slutningen af 1. Verdenskrig styrter en amerikansk spion ned ved amazonernes hemmelige ø. Efter at have hørt, hvilke efterretninger amerikaneren har med om tyskernes planer, beslutter amazoneprinsessen Diana sig for drage med ud og hjælpe ham, fordi hun ser verdenskrigen som den kamp mod krigsguden, hun er skæbnebestemt til at skulle udkæmpe.

Hun blev allerede introduceret i "Batman v Superman", men nu får Wonder Woman sin egen introfilm, der beskriver hendes oprindelse med baggrund i den græske mytologi. Eller måske rettere: en tegneserieudgave af den græske mytologi. For i vanlig superheltestil har det ikke supermeget med originalmaterialet at gøre, når amazonerne bliver præsenteret som en race af superkvinder, som Zeus har givet et særligt ansvar for at kæmpe for fred i verden....

05/06-17Amazonen Giver DC Et Tiltrængt Løft
Gal Gadots Wonder Woman var, sammen med Afflecks Batman, lyspunkterne i Zack Snyder's totalt overlæssede Batman v. Superman. Nu får vi så heltindens første stand-alone film nogensinde, og med Hollywoods tidligere forsøg på at filmatisere kvindelige superhelte in mente, gik jeg ret skeptisk ind til denne film.

Min skepsis var væk næsten med det samme. De indledende scener i amazonernes hjemland er fantastiske og farvefyldte og Paty Jenkins tager sig tid til at etablere heltindens verdenssyn; et syn, som er selve karakterens dannelsesrejse, for inden længe er hun på vej med Steve Trevor på vej ud for at stoppe Første Verdenskrig og finder ud af, at menneskene ikke blot er de intelligente væsener, som Zeus skabte dem.

Gadot trækker et stort læs i denne film. Hendes version af Wonder W...

05/06-17Wunderbar!
Hvor stort set alle andre superhelte kæmper med både indre og ydre dæmoner er Wonder Woman herligt befriet for de indre af slagsen.

Wonder Woman er slet og ret godheden selv. Hun kæmper for de gode, mod de onde og taler lige ud af posen, når hun ser eller hører om menneskets uretfærdigheder.

I skikkelse af Gal Gadot, hvis udseende er både unikt og smukt, tror man på den unge pige, der efter sin opvækst på den isolerede ø Themyscira, pludselig befinder sig midt i 1. verdenskrig, hvor hendes lykkelige, beskyttede opvækst står i stærk kontrast til krigens gru og rædsler.

Læs hele anmeldelsen her:
http://www.filmkorn.dk/anmeldel...woman-2017/495

Fakta

Medvirkende
Diana Prince / Wonder Woman Gal Gadot
Steve Trevor Chris Pine
General Antiope Robin Wright
General Erich Ludendorff Danny Huston
Dronning Hippolyta Connie Nielsen
Ares David Thewlis
Dr. Maru / Dr. Poison Elena Anaya
Etta Candy Lucy Davis
Sameer Saïd Taghmaoui
Charlie Ewen Bremner
Menalippe Lisa Loven Kongsli
Chief Eugene Brave Rock
Bag kameraet
Instruktion Patty Jenkins
Produktion Charles Roven, Deborah Snyder, Zack Snyder
Manuskript Allan Heinberg, Jason Fuchs, Zack Snyder
Forlæg William Moulton Marston
Fotografi Matthew Jensen
Klip Martin Walsh
Scenografi Aline Bonetto
Musik Rupert Gregson-Williams
Genrer og relationer
Genre Action, Adventure, Science Fiction
Undergenre Periodefilm, Superheltefilm
Nøgleord Baseret på tegneserie, DC Comics, Første Verdenskrig, Kriger, London, Pilot, Prinsesse, Superhelt
Relaterede film Justice League - 3 D
Premieredatoer
Biograf 01.06.2017
Dvd 12.10.2017
Øvrige oplysninger
Land USA
Produktionsår 2017
Spilletid 141 min.
Trailer Eksternt site
Censur Tilladt for børn over 11 år Tilladt for børn over 11 år
Selskab Warner Bros., Atlas Entertainment, DC Entertainment, Cruel, Unusual Films
Biodistributør Warner Bros. Pictures
Dvd-distributør Warner Home Video

Se også...