Blade: Trinity

Atter en gang er det op til vampyrjægeren Blade at holde blodsugerne nede og beskytte menneskeheden. Denne gang er modstanderen supervampyren Drake, der virker ret svær at stoppe. Så er det godt at Blade kan en del karate og er udstyret med et bredt arsenal af yderst dødbringende våben. © Scope

Produktionsår 2004
Genre Adventure, Gyser
Instruktør David S. Goyer
Medvirkende Wesley Snipes, Kris Kristofferson, Ryan Reynolds, Jessica Biel
Spilletid 113 min.
Biopremiere 07.01.2005
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Wesley Snipes

Den høje og adrætte sorte Snipes etablerede sig i løbet af 1990’erne som et af sit lands mest populære actionhelte. Snipes har dog vist eksempler på sit talent inden for en række forskellige genrer, og også besat i en række skurkeroller. Ikke overraskende har Snipes fået en række roller som sportsudøvere, for eksempel debuten 'Wildcats' (1986...

Anmeldere

Politiken
"Et tårnhøjt tempo og et lydniveau, der er ét trin under åben krig, kan ikke overdøve den kendsgerning, at historien og personerne knap nok er en undskyldning værd."

Berlingske
"'Blade Trinity' er den tredje Blade-film, men bestemt ikke den dårligste. Blandt andet er der et ret cool musikalsk lydspor af trip hop og dark core."

Jyllands-Posten
"...støjende, brutal og overgearet og har efterhånden bevæget sig ind i en verden, hvor fuldblodsmennesker må se hovedrystende til."

Weekendavisen
"Kun den underliggende mytologi løfter Blade Trinity en anelse over discountniveauet..."

Information
"...skuespillerne er holdt op med at tage universet og deres roller alvorligt (...) og det kan en film i den fantastiske genre ikke tåle."

Ekstra Bladet
"Det er ufortrødent nonsens fra ende til anden. Men derfor kan det jo godt være underholdende."

B.T.
"Det eneste, der for alvor er blevet bedre fra den første Blade-film til nummer tre i serien 'Blade Trinity', er computerteknikken."

Cinemazone
"Fans af figuren skal selvfølgelig overvære dette filmiske endeligt for Blade - alle andre kan roligt holde sig væk."

Brugere

22/02-10god vampyr action
Underholdene Blade film. Den er bedre end 2'eren, men dårligere end 1'eren

12/06-08Røv og Nøgler
Blade trinity kører i absolut tomgang med kliche på kliche og ikke eksisterende historie

Alt dette havde været ok, hvis filmen var lavet i fed indpakning og med nerve - ingen af delene er tilfældet

Det hjælper ikke engang at Jessica Biel er med

Et afsnit af Buffy er langt mere ophidsende end denne film - eller hvad med at lave noget andet?!

01/08-07Nu også med Dracula
Tredje omgang med Blade, og hvad skal man finde på? Hey, kunne det ikke være sejt, hvis han mødte Dracula? Og Dracula skal være sådan en helt vildt sej monstervampyr, som bliver genoplivet af de onde corporate-vampyrer, for at han kan dræbe Blade!

Plottet er faktisk mere åndssvagt, end det lyder. Ikke mindst fordi det stadig lægger sig op ad Vampire-rollespillets tåbelige ideer om hemmelige vampyrklaner, der har lusket rundt i skyggerne i årtusinder. Derudover er manuskriptet fyldt med både kæmpestore plothuller, usammenhængende scener og lamme replikker.

Kendere af Marvels vampyrtegneserier vil nok more sig over, at én af de gennemgående karakterer derfra, Hannibal King, dukker op. Han bliver så bare spillet tåbeligt dårligt af Ryan Reynolds. Jeg kan ikke helt blive enig med mig s...

25/06-06Action
Underholdnigen... Råstyrke af ondskab og actionbragene... Vampyrene, tænderne, slåskampende, krigen... Dette er den ultimative underholdningsbombe! Men uden en rigtig gennemtænkt handling.

07/03-06skide go film
den film er bare go.. måtte eje den.. plus der er jo noget godt at kigge på ikk... hehe.. jeg må indrømme at jeg faktisk ikke har set de første blade film.. men det synes jeg ikk gør noget..

26/11-05Ærgerlig afslutning
Den umiddelbaert sidste Blade-film er en rodet affære. Personligt kunne jeg godt lide de to første for deres underholdning, stil og rimelig vellykkede historier. Men Blade: Trinity formår på ingen måde at leve op til de to første.

Wesley Snipes er stadig en velvagt Blade, så ham vil jeg ikke sætte en finger på. Men det er mere eller mindre alt omkring ham, der går galt. For det første er Rayn Raynolds nok den mest irriterende side-kick, man overhovedet kan forestille sig. Det er meningen, at han skal være sjov, men hans replikker er så elendigt skrevet, at de blot virker malplacerede og hamrende irriterende. At Raynolds selv mangler komisk timing, hjælper ikke ligefrem på det hele. Jessica Biel er jo altid lækker og spiller tilsvarende dårligt, så hos hende er der heller ikke meget at...

11/11-05Detroniseret Vampyrjæger
Halvvampyren Blade (Snipes) står denne gang ansigt til ansigt med Dracula (Purcell).

Når en skuespiller som Reynolds, der her skal være morsom og er det faktisk også, hvad der ødelægger mere ende det gavner, viser sig at være det bedste ”Blade: Trinity” har at byde på, så er det altså et eller andet galt og ved gud det er der også.

Hvor de to første måske nok var indholdsløse, så bød de i det mindste på flot og medrivende underholdning og god tidsfordriv, det gør del tre ikke og den er om muligt endnu mere formålsløs og hjernedød end dens forløbere.

Handlingen er en omgang rodet ævl, uden meget kød på og alligevel kan instruktør Goyer, der mest er kendt for sine manuskripter til de forrige film om ”Blade” og til den kvalitative ”Batman Begins”, ikke præsentere historien så d...

30/05-05©Chokerende ringe©
Lige så begejstret jeg var, da jeg kom ud af en biograf i New York efter at have været til verdenspremiere på "Blade" tilbage i 1998, lige så chokeret var jeg over denne bunke puuh-bæ af en 3´er.

Alt ved denne film er dårligt skruet sammen. Historien er papirtynd, skuespillet får det til at løbe en koldt ned af ryggen og action sekvenserne er gabende kedelige sammenlignet med "Blade 1". Man skulle formode, at instruktøren ville prøve at overgå de tidligere film i serien, når det kom til action, men tværtidmod er det en gang fesen genbrug vi har med at gøre og en ny kniv med wire i til at supplere Blade´s våbenarsenal, er ikke nok til at man er ved at sk... grønne grise af bar beundring.

Det værste er dog opbygningen. Filmen roder rundt i den ene mere ligegyldige scene efter den and...

26/04-05facinerende...
Anonym
jeg var målløs og dybt facineret, da jeg så denne film for en ringere handling og et en dårligere mere cliché-præget gang skuespil kan jeg ikke huske at have set siden Annakin i Star Wars 2.

Blade er som sædvanlig alt for god (han taber ALDRIG sine solbriller), vampyrerne for snot-dumme og handlingen for gennemskuelig (det som man hver gang tænker ville ødelægge filmen sker hver gang...).

Det er facinerende, at Hollywood gang på gang bruger $50 millioner på effekter og 25 cent på historien... facinerende...

26/02-05fra brutal til banal 1
En tredje del i Blade-serien var efter især toerens store succes velsagtens uundgåeligt, men ikke engang del Toros dedikerede indsats kunne ikke redde et svagt skrevet og usammenhængende manuskript, som udmundede sig i den ret middelmådige, om end velproducerede del to i serien. Når manuskriptforfatteren David S. Goyer (der nu har skrevet alle tre film) selv satte sig i instruktørstolen og debuterede med Blade: Trinity, så var forventningerne hos mig ganske lave, men Goyer iscenesætter nu med en smule kompetence, selvom selve resultatet tydeligvis lider under manglende erfaring.

Goyer, der også har skrevet manuskript til så diverse film som Proyas’ intelligente Dark City og Nolans kommende Batman Begins (hvor bliver den fed!), viser igen uoriginalitet på historiesiden, som bringer ube...Fakta

Medvirkende
Blade Wesley Snipes
Abraham Whistler Kris Kristofferson
Hannibal King Ryan Reynolds
Abigail Whistler Jessica Biel
Danica Parker Posey
Flick Cascy Beddow
Drake Dominic Purcell
Wolfe Paul Anthony
Campbell John Ashker
Zoe Haili Page
Bag kameraet
Instruktion David S. Goyer
Produktion David S. Goyer, Lynn Harris
Manuskript David S. Goyer, Marv Wolfman, Gene Colan
Fotografi Gabriel Beristain
Klip Howard E. Smith
Scenografi Chris Gorak
Musik Ramin Djawadi, RZA
Genrer og relationer
Genre Adventure, Gyser
Undergenre Martial arts, Superheltefilm, Vampyrfilm
Nøgleord Baseret-på-tegneserie, Marvel Comics, Sequel, Vampyr
Premieredatoer
Biograf 07.01.2005
Dvd 24.05.2005
Øvrige oplysninger
Land USA
Produktionsår 2004
Spilletid 113 min.
Link Officielt website
Trailer Eksternt site
Censur Tilladt for børn over 15 år Tilladt for børn over 15 år
Solgte billetter 87.868
Selskab New Line Cinema
Biodistributør Twentieth Century Fox

Se også...