Batman v Superman: Dawn of Justice - 3 D (Batman v Superman: Dawn of Justice)

Rigmanden Bruce Wayne mistede adskillige medarbejdere, da Supermans kamp mod general Zod lagde store dele af Metropolis i ruiner. Siden har Wayne plejet et alkoholmisbrug og et had til Superman. I skikkelse af den bistre hævner Batman, og under mediernes bevågenhed, jagter Wayne forbrydere i sin hjemby Gotham. De to superhelte konfronteres, da det psykotiske geni Lex Luthor spiller dem ud mod hinanden. © Scope

Produktionsår 2016
Genre Action, Adventure, Science Fiction
Instruktør Zack Snyder
Medvirkende Henry Cavill, Ben Affleck, Amy Adams, Jesse Eisenberg
Spilletid 151 min.
Biopremiere 24.03.2016
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Zack Snyder

(INSTRUKTØR)
Den amerikanske filmfotograf og instruktør har fået en plads i reklamefilmens superliga og indspillet overalt fra regnskoven i Sydamerika til Alaska, Kina og Island. Snyder har blandt andet arbejdet sammen med en række sportsstjerner, heriblandt Michael Jordan, Martina Navratilova og Lance Armstrong og lavet reklamer for blandt andet Nike, Re...

Anmeldere

Politiken
"...er en ambitiøs superheltefilm i et episk format, der måske kun er set før i Zack Snyders egen ' Watchmen' fra 2009 - og denne gang også lidt større, end han kan gabe over."

Berlingske
"...trods gode skuespilspræstationer fra især Ben Affleck og Jesse Eisenberg (Henry Cavill er og bliver en for fersk version af Superman), får vi aldrig for alvor greb om karaktererne, hvis psykologiske udvikling er svag og ikke altid helt troværdig selv for en superheltefilm."

Jyllands-Posten
"Der er lagt op til et brag af en gladiatorkamp, når de to superhelte Batman og Superman støder sammen i endnu en af Hollywoods genbrugsaflejringer. Og det brager da også. Højt og længe. Faktisk så længe, at det ender med at blive gudsjammerligt kedsommeligt."

Information
"...synes instruktøren trods alt at være mest interesseret i at smadre ting og sager på de flottest tænkelige måder. Det har han bestemt også talent for, men det er ikke nok til at gøre en vellykket film."

Ekstra Bladet
"...er en bedre film end den jammerlige forgænger ' Man of Steel', der var en af nyere tids værste superheltefilm. Den dårlige nyhed: Det er stadig ujævn underholdning."

B.T.
"Trods et stjernepakket hold af skuespillere ... føles den to en halv time lange film oppustet, halvhjertet og fyldt med tomme kalorier."

Cinemazone
"Zack Snyder laver flotte billeder (meget ofte i slow motion), men hans stil er kølig og distanceret."

Ekko
"... 'Batman v Superman' virker først og fremmest klodset, støjende og endeløs. To timer inde i filmen føles den slut. Men der er stadig en halv time tilbage."

Brugere

30/03-16Fascinerende, men fundamentalt fejlbehæftet
Efter de voldsomme ødelæggelser i "Man of Steel" beslutter en midaldrende Batman sig for, at Superman er for farlig at have rendende rundt, mens Superman omvendt mener, at Batmans selvtægtsmetoder er dybt problematiske. Samtidig kommer begge helte på sporet af, at der foregår noget skummelt i den unge forretningsmand Lex Luthors firma - mens Luthor på sin side har planer for begge heltene.

Når en film kommer med en så klodset titel som "Batman v Superman: Dawn of Justice", får jeg altid bange anelser. Det får mig til at tænke, at bagmændene basalt set ikke har været enige om, hvad de vil med filmen. Og det bliver desværre bekræftet af Zack Snyders fortsættelse til "Man of Steel", der ender som en stor rodebutik.

Det starter ellers godt med en tætklippet indledning, hvor instruktør ...

24/03-16Ben Affleck gør al tvivl til skamme
Man of Steel var glimrende indtil filmens sidste 45 min., hvor bygninger blev smadret i et væk i et trættende og fuldstændig latterligt CGI-opgør mellem Zod og Superman. Om det er publikums reaktioner på netop den afslutning, der gør at Batman v Superman tager udgangspunkt i netop det slag, ved jeg ikke, men noget kunne tyde på det.

Så meget desto mere undrer det mig, at Batman v Superman ender i samme grøft efter filmens fine indledning, hvor den martrede sjæl bag den mørke ridder, Bruce Wayne, indleder et detektivarbejde omkring den maniske superskurk, Lex Luthor, og hvor Supermans tvivl om sin rolle på Jorden er det tætteste vi kommer på karakterudvikling i filmen. For det bliver aldrig til mere end det. Bulder og brag tager hurtigt over.

Læs hele anmeldelsen her:
http://www.f...

Fakta

Medvirkende
Superman / Clark Kent Henry Cavill
Batman / Bruce Wayne Ben Affleck
Lois Lane Amy Adams
Lex Luthor Jesse Eisenberg
Wonder Woman / Diana Prince Gal Gadot
Martha Kent Diane Lane
Perry White Laurence Fishburne
Alfred Pennyworth Jeremy Irons
Senator Finch Holly Hunter
General Zod Michael Shannon
Thomas Wayne Jeffrey Dean Morgan
Martha Wayne Lauren Cohan
Aquaman / Arthur Curry Jason Momoa
Cyborg / Victor Stone Ray Fisher
The Flash / Barry Allen Ezra Miller
Bag kameraet
Instruktion Zack Snyder
Produktion Charles Roven, Deborah Snyder
Manuskript Chris Terrio, David S. Goyer
Forlæg Bob Kane, Bill Finger, Joe Shuster, Jerry Siegel
Fotografi Larry Fong
Klip David Brenner
Scenografi Patrick Tatopoulos
Musik Junkie XL, Hans Zimmer
Genrer og relationer
Genre Action, Adventure, Science Fiction
Undergenre Superheltefilm
Nøgleord Baseret på tegneserie, Batman, Superhelt, Superman
Relaterede film Man of Steel - 3 D, Justice League - 3 D
Premieredatoer
Biograf 24.03.2016
Øvrige oplysninger
Land USA
Produktionsår 2016
Spilletid 151 min.
Link Officielt website
Trailer Eksternt site
Censur Tilladt for børn over 11 år Tilladt for børn over 11 år
Selskab Atlas Entertainment, DC Comics, DC Entertainment
Biodistributør Warner Bros. Pictures

Se også...