Toy Story 4 (org version) (Toy Story 4 )

Siden Anders forærede sit legetøj til den lille pige Bolette, har Woody taget sig pligtskyldigt af hende på trods af, at han ikke er hendes yndlingslegetøj. Da Bolette og hendes forældre tager på udflugt, og Bolettes nye, hjemmelavede legetøj ved navn Gafli stikker af, agter Woody at finde ham, hvilket fører ham ud på en rejse, hvor hans opfattelse af, hvad legetøj bør være, bliver sat på prøve. © Scope

Produktionsår 2019
Genre Adventure, Familiefilm, Komedie
Instruktør Josh Cooley
Medvirkende Tom Hanks
Spilletid 100 min.
Biopremiere 29.08.2019
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Tom Hanks

Thomas J. Hanks er ubestridt en af amerikansk films allerstørste stjerner, ifølge mange sin generations svar på Jimmy Stewart. Og så er han oven i købet en flink fyr. Hanks lagde ud med at trække i drag til sitcom'en 'Tøsedrenge i løbetid' (1980-1982) og startede sin filmkarriere i en række jævne komedier, han helst vil glemme i dag. 'Splash'...

Anmeldere

Politiken
"Toy Story-universets genialitet ligger i dette konstante, raffinerede og dog enkle spil mellem plot og undertekst, mellem legetøj og barn, mellem børns let genkendelige problemer og glæder og så de voksne(s) ikke slet så anderledes versioner af det."

Jyllands-Posten
"...stadig underholdende og sammenlignet med mange andre animations-film absolut seværdig. Det er i sammenligningen med de tidligere film i serien, at det fjerde skud på stammen føles slidt. Lidt som noget legetøj, der har ligget i skabet for længe."

Information
"...et vidunderligt, stimulerende og underholdende univers, befolket det med elskelige, morsomme figurer, hvis liv og skæbne man så gerne følger med i, og fortæller opbyggelige historier, der stiller nogle af livets helt store spørgsmål."

Ekstra Bladet
"Den tager simpelthen både sin egen historie og sig selv alvorligt - uden at det går ud over morskaben. Og rent animationsmæssigt er der også tale om Pixar i det mest veloplagte hjørne."

B.T.
"Det er virkelig morsomt, virkeligt velfortalt og blændende animeret, men frem for alt er det en god historie, der både har en medrivende romance mellem Woody og Bo Peep, en næsten lige så fin bromance mellem Woody og hans gamle rival Buzz Lightyear og temaer om loyalitet og at finde sin egen plads i livet."

Ekko
"Alene omfanget af visuel og sproglig hittepåsomhed og humor viser, at studiets hjernetrust har brudt hovederne for at mane enhver antydning af rutine i jorden."

Soundvenue
"...er den fortsættelse, du ikke vidste, du havde brug for: En møgskæg og rørende filosofisk fortælling om at finde sit formål i livet."

Brugere

07/05 10:08Gammelt Legetøj Leger Bedst
Jeg følte faktisk ikke, at jeg efter den fremragende slutning i ”Toy Story 3” havde brug for flere film, om det kære legetøj og det helt fænomenale brogede persongalleri, man finder i disse film.

Som historie kan denne 4’er måske heller ikke leve helt op til de forrige film. Samtidig er der måske også lidt, der kan minde for meget om genbrug.

Men det sagt, så er det overraskende tæt på at vi ender helt oppe på den kvalitative skala, hvor de 3 forrige film befinder sig. Jeg er faktisk nærmest overrasket, så meget Pixar/Disney endnu engang kan vride ud af de elskværdige figurer som Woody, Buzz og andre.
Hele roadtrip konceptet man har valgt som tilgang denne gang, leverer da også både med humoristiske indspark og sine steder også på den mere mørke og alvorsfulde side.

Stemmer...

Fakta

Medvirkende
Woody (stemme) Tom Hanks
Bag kameraet
Instruktion Josh Cooley
Produktion Mark Nielsen, Jonas Rivera
Manuskript Andrew Stanton, Stephany Folsom
Klip Axel Geddes
Musik Randy Newman
Genrer og relationer
Genre Adventure, Familiefilm, Komedie
Undergenre Animation, Road movie
Nøgleord Disney, Legetøj, Pixar
Premieredatoer
Biograf 29.08.2019
Øvrige oplysninger
Land USA
Sprog Engelsk
Produktionsår 2019
Spilletid 100 min.
Trailer Eksternt site
Censur Tilladt for alle Tilladt for alle
Selskab Pixar Animation Studios, Walt Disney Studios
Biodistributør Walt Disney Studios Motion Pictures

Se også...