Toy Story 4 (org version) (Toy Story 4 )

Luk Vises i: Hovedstaden (8) Midtjylland (2) Nordjylland (1) Sydjylland (2) Fyn (2)

Dato
Biograf Aktiv sortering Visninger
Cinema Center 16:15
CinemaxX Fisketorvet 10:30, 16:45, 19:15
Empire Bio 17:15
Kinopalæet 11:30, 13:45
MovieHouse Hellerup 15:00, 17:45
Nordisk Film Biografer Dagmar 11:45, 14:10, 16:30
Nordisk Film Biografer Field's 19:00
Nordisk Film Biografer Palads 10:00, 19:00

I biografen

Biografer
Toy Story 4 (org version) vises i 15 biografer i dag:


Tom Hanks

Thomas J. Hanks er ubestridt en af amerikansk films allerstørste stjerner, ifølge mange sin generations svar på Jimmy Stewart. Og så er han oven i købet en flink fyr. Hanks lagde ud med at trække i drag til sitcom'en 'Tøsedrenge i løbetid' (1980-1982) og startede sin filmkarriere i en række jævne komedier, han helst vil glemme i dag. 'Splash'...

Anmeldere

Politiken
"Toy Story-universets genialitet ligger i dette konstante, raffinerede og dog enkle spil mellem plot og undertekst, mellem legetøj og barn, mellem børns let genkendelige problemer og glæder og så de voksne(s) ikke slet så anderledes versioner af det."

Jyllands-Posten
"...stadig underholdende og sammenlignet med mange andre animations-film absolut seværdig. Det er i sammenligningen med de tidligere film i serien, at det fjerde skud på stammen føles slidt. Lidt som noget legetøj, der har ligget i skabet for længe."

Information
"...et vidunderligt, stimulerende og underholdende univers, befolket det med elskelige, morsomme figurer, hvis liv og skæbne man så gerne følger med i, og fortæller opbyggelige historier, der stiller nogle af livets helt store spørgsmål."

Ekstra Bladet
"Den tager simpelthen både sin egen historie og sig selv alvorligt - uden at det går ud over morskaben. Og rent animationsmæssigt er der også tale om Pixar i det mest veloplagte hjørne."

B.T.
"Det er virkelig morsomt, virkeligt velfortalt og blændende animeret, men frem for alt er det en god historie, der både har en medrivende romance mellem Woody og Bo Peep, en næsten lige så fin bromance mellem Woody og hans gamle rival Buzz Lightyear og temaer om loyalitet og at finde sin egen plads i livet."

Ekko
"Alene omfanget af visuel og sproglig hittepåsomhed og humor viser, at studiets hjernetrust har brudt hovederne for at mane enhver antydning af rutine i jorden."

Soundvenue
"...er den fortsættelse, du ikke vidste, du havde brug for: En møgskæg og rørende filosofisk fortælling om at finde sit formål i livet."

Fakta

Medvirkende
Woody (stemme) Tom Hanks
Bag kameraet
Instruktion Josh Cooley
Produktion Mark Nielsen, Jonas Rivera
Manuskript Andrew Stanton, Stephany Folsom
Klip Axel Geddes
Musik Randy Newman
Genrer og relationer
Genre Adventure, Familiefilm, Komedie
Undergenre Animation, Road movie
Nøgleord Disney, Legetøj, Pixar
Premieredatoer
Biograf 29.08.2019
Øvrige oplysninger
Land USA
Sprog Engelsk
Produktionsår 2019
Spilletid 100 min.
Trailer Eksternt site
Censur Tilladt for alle Tilladt for alle
Selskab Pixar Animation Studios, Walt Disney Studios
Biodistributør Walt Disney Studios Motion Pictures

Se også...