Spider-Man: Homecoming

Efter at Peter Parker gjorde sin debut sammen med superheltealliancen Avengers, holder Tony Stark (Iron Man) et vågent øje med den kvikke knægt. 15-årige Peter længes efter at bruge sine overmenneskelige edderkoppekræfter til at bekæmpe skurke, men må nøjes med at passe skolen og kigge langt efter klassens lækre pige - indtil en vis Vulture begynder at bygge våben ud af vragrester fra Avengers' kampe. © Scope

Produktionsår 2017
Genre Action, Adventure, Science Fiction
Instruktør Jon Watts
Medvirkende Tom Holland, Michael Keaton, Robert Downey Jr., Marisa Tomei
Spilletid 133 min.
Biopremiere 06.07.2017
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Anmeldere

Politiken
"...trods træg optakt og forlænget spilletid alt for lidt dramatisk opbygning til det, og ingen underbygning af figurerne."

Berlingske
"...en af de mest underholdende superheltefilm, der længe er set, og ankommer netop, som genren var begyndt at tage sig selv en kende for alvorligt. Swing it, man!"

Jyllands-Posten
"Der er lige dele klassekamp mod superhelteverdnens elitære overklasse og identitetskrise i en velfungerende high school-fortælling med ung kærlighed og kiksede fester, og mens Spider-Man tids nok skal blive en del af Avengers-holdet på godt og ondt, får vi i Homecoming et underholdende friskt bud på hans første skridt ind i heltekarrieren."

Ekstra Bladet
"Man skal med andre ord være bidt af en gal edderkop for at indløse billet her. Almindelige dødelige kan med sindsro springe over."

B.T.
"... en velkommen fornyelse/genfortælling. Således er balancen imellem spænding og komik perfekt."

Cinemazone
"Ligesom mange af de andre Marvel optræder humoren på bekostning af karaktererne, og til sidst kommer Iron Man og redder dagen med en morsom replik."

Ekko
"'Spider-Man: Homecoming' står både i interessant forlængelse af de femten tidligere film i serien og selvsikkert på egne ben som en brandgod superheltefortælling og en sjov ungdomsfilm."

Brugere

20/09-17Teen Spidey 5
På alle måder en ny start. Peter Parker er helt tilbage fra start.

God idé at vi ikke skal have hele oprindelseshistorien endnu en gang - den er lavet så godt i Raimi's udgave, at det er svært at gøre bedre. Dog er dette den hidtil yngste udgave af Spidey vi har oplevet endnu - og skal man beklage noget så må det være Marvels hang til at fjolle for meget. Historien om Spiderman er en tosidet mønt - og hans skyggeside er at hans nærmeste dør, og den sorg han bærer på. Men indrømmet, det var sjovt at placere ham i et område UDEN høje huse at svinge sig fra.

Man kan have producenterne mistænkt for at have skelet mere end en gang til Kick-Ass - da de førte Spiderman tilbage til teenage universet, midt mellem Star Wars Lego og piger. Men nu er der et udgangspunkt for den næste film.
...

07/08-17Charme, selvtillid og lækre netskydere (som Iron Man har bygget)
Efter en gæsteoptræden i den seneste Captain America-film er Spider-Man tilbage i den længe ventede solofilm, der er lavet i samarbejde mellem Fox og Marvel Studios og dermed for alvor markerer figurens tilbagevenden til det 'rigtige' Marvel-univers.

"Homecoming" samler Peter Parker op efter begivenhederne i "Captain America: Civil War". Spider-Man er nu sendt hjem til New York i en slags superheltepraktik, og mens han forsøger at finde ud af at være helt, har han også sin high school at bekymre sig om. Men selv om Iron Man har advaret ham mod at påtage sig for store opgaver, kan vores unge helt selvsagt ikke lade være med at undersøge sagen, da han kommer på sporet af et fordækt firma, som indsamler den rumteknologi, der ligger og flyder efter Avengers-filmene, for at kunne sælge sup...

Fakta

Medvirkende
Peter Parker / Spider-Man Tom Holland
Adrian Toomes / Vulture Michael Keaton
Tony Stark / Iron Man Robert Downey Jr.
Tante May Marisa Tomei
Happy Hogan Jon Favreau
Michelle Zendaya
Aaron Davis Donald Glover
Ned Jacob Batalon
Liz Laura Harrier
Flash Thompson Tony Revolori
Herman Schultz / Shocker Bokeem Woodbine
Hr. Harrington Martin Starr
Anne Marie Hoag Tyne Daly
Karen (stemme) Jennifer Connelly
Steve Rogers / Captain America Chris Evans
Gary Stan Lee
Bag kameraet
Instruktion Jon Watts
Produktion Kevin Feige, Amy Pascal
Manuskript Jonathan Goldstein, John Francis Daley, Jon Watts, Christopher Ford, Chris McKenna, Erik Sommers
Forlæg Stan Lee, Steve Ditko
Fotografi Salvatore Totino
Scenografi Oliver Scholl
Musik Michael Giacchino
Genrer og relationer
Genre Action, Adventure, Science Fiction
Undergenre Superheltefilm, Ungdomsfilm
Nøgleord Baseret på tegneserie, High school, Marvel, Marvel Comics, Superhelt
Relaterede film Captain America: Civil War - 2 D
Premieredatoer
Biograf 06.07.2017
Øvrige oplysninger
Land USA
Produktionsår 2017
Spilletid 133 min.
Trailer Eksternt site
Censur Tilladt for børn over 11 år Tilladt for børn over 11 år
Selskab Columbia Pictures, Marvel Entertainment, Pascal Pictures
Biodistributør United International Pictures

Se også...