Catch Me If You Can

Inden Frank Abagnale Jr. fylder 18 år, 'arbejder' han som læge, advokat og andenpilot i et større amerikansk flyselskab. Den unge storcharmør og forklædningsmester laver dog også checkfalsknerier i den store stil, så FBI mener, at en lille samtale med Frank må være på sin plads og sætter agent Carl Hanratty sat på sagen. Men Abagnale er hele tiden et skridt foran lovens lange arm. © Scope

Produktionsår 2002
Genre Drama, Thriller
Instruktør Steven Spielberg
Medvirkende Leonardo DiCaprio, Tom Hanks, Christopher Walken, Martin Sheen
Spilletid 141 min.
Biopremiere 07.03.2003
Scope-score Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Anmeldere
Brugere Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk
Din stemme Din stemme: ElendigDin stemme: JævnDin stemme: MiddelDin stemme: GodDin stemme: FremragendeDin stemme: Mesterværk

Steven Spielberg

(INSTRUKTØR)
Med sine mangeartede projekter og produktioner er Steven Allan Spielberg det tætteste man kommer på en konge af Hollywood. Den på en gang visionære og traditionelle instruktør har en finger med i utallige spillefilm. Allerede som 22-årig underskrev Spielberg en 7-årig kontrakt med Universal, hvor han startede som instruktør af TV-film i starte...

Anmeldere

Politiken
"Spielberg har absolut intet tankevækkende i klemme med 'Catch Me If You Can'."

Berlingske
"Dette er begavet Hollywood-underholdning på højt plan, godt hjulpet på vej af fremragende skuespilpræstationer... . Og så er scenografien og kostumerne en ekstra stjerne og en biografbillet værd i sig selv!"

Jyllands-Posten
"Dette her er Spielberg light. Spielberg er næsten altid light . Uden at han af den grund er dårlig. Slet ikke!"

Weekendavisen
"Steven Spielbergs nye film er en lidt for let blanding af latter og spænding, der fungerer i kraft af sin længsel efter 60'erne."

Information
"Der er kælet for detaljerne i tidsbilledet, som gengiver de tidlige 60'eres umiddelbare optimisme - og den lurende fallit og ulykke."

B.T.
"Det er en sand fryd at give sig hen til Steven Spielbergs farverige svindlerkomedie, som får en til at glide dybt ned biografstolen og glemme både tid og sted."

Filmland
"Tom Hanks virker fejlcastet og man bliver frygtelig træt af Spielbergs evige pointe om, at livet handler om at finde hjem til sin egen identitet. Kom igen næste gang, Steven."

Cinemazone
"Forbrydelse betaler sig - og det gør det også at nyde Catch Me If You Can, et afslappet og muntert selskab under ledelse af Hollywoods mest ferme underholder, Steven Spielberg. "

Brugere

31/05-18Sød suppe
Helt ærligt så er Catch me if you Can en sød lille feel good film der gør hvad den skal levere men så bare ikke mer. Filmen fangede mig bare aldrig fordi at den er alt for forudsigelig armrikanske og klichefyldt med masser af plot tråde der hverken overrasker eller imponerer. DiCaprio og Hanks gør det udmærket men de redder ikke filmen fra at kun få 3 stjerner grundet at det her bare er en film som vi har set det hele gjort 10 gange bedre i andre film der tør tage chancer Catch me iff you Can er bare endnu en kopi maskine movie fra Hollywood sikke en skam😕.

19/06-11der fløj svindleren! Fantastisk
denne film er en lille genistreg, som er meget undervurderet.
filmen rummer masser af fantastiske skuespiller præstationer, specielt leonardo og walken(walken blev nomineret til en oscar).

22/04-10Svindlers liste
På BRIES BLOG-O-RAMA kan du læse den virkelige historie om supersvindleren Frank W. Abagnale Jr.fra "Catch Me If You Can" - samt hvordan det lykkedes ti andre legendariske lurendrejere at tage verden ved næsen!

http://brianiskov.blogspot.com/...ers-liste.html

17/04-10snoop dogg
Lidt for lang og kedelig nogle gange. Kan ses én gang!

18/02-05dicaprio og hanks
skuespillet er ik til at klage over og man bliver næsten betaget af den unge svindler. til tider kan den virke lidt langtrukken men den etr værd at se og bør ses.

11/12-04Super sej!
Anonym
Catch Me If You Can er bare SÅ go'!!!!!

02/02-04en mesters lette værk
Anonym
Med denne film har Steven Spielberg lavet en af sine letteste film. Forvent ikke et mesterværk fra en af de største filmmagere nogensinde, men nyd bare den store fortællerglæde, som Spielberg lægger på banen. Første gang jeg så denne film blev jeg lettere skuffet, da jeg havde forventet mig noget mere. Da jeg for nylig genså den, fandt jeg ud af, at den havde kvaliteter, som jeg ikke lagde mærke til første gang. Den er ikke direkte gribende, og den rørte mig heller ikke så meget, som jeg havde troet, visse scener er dog ret hjerteskærende, som for eksempel Franks sidste samtale med hans far, fortræffeligt spillet af Christopher Walken. Faderen er så glad for at hans søn er god til noget, at han ikke vel indse fejlene, endvidere få sønnen til at stoppe med hans kriminaliteter. Hvor god in...

13/10-03For meget svindel
Anonym
En svindlerkomedie iscenesat af Steven Spielberg og med Leonardo Di Caprio og Tom Hanks i hovedrollerne kan vel ikke være helt dårlig??

Det er den heller ikke, men det bliver alligevel for langt og omstændigt.

Fremragende skuespilpræstationer.

26/09-03Naaaaaaaaaa.....
Den var da Fuckbuster nok - men alligevel...

Et 8-tal på skalaen fra 00-13 vil jeg give den. Leonardo ligner snart en rigtig mand og Hanks lurpasser som han plejer - som i The Road to Perdition med skodslutning...

Fuckbuster kører radioreklame på den her i Vejle - men det fortjener den ikke....

09/05-03Elegant...
Anonym
Meget vellykket film, som burde tiltale selv dem der hader 'Leo'.

Super underholdning, humor og en interessant historie fra det virkelige liv.Fakta

Medvirkende
Frank Abagnale Jr. Leonardo DiCaprio
Carl Hanratty Tom Hanks
Frank Abagnale Christopher Walken
Roger Strong Martin Sheen
Paula Abagnale Nathalie Baye
Brenda Strong Amy Adams
Jack Barnes James Brolin
Earl Amdursky Frank John Hughes
Tom Fox Brian Howe
Fransk politimand (ikke krediteret) Frank Abagnale Jr.
Bag kameraet
Instruktion Steven Spielberg
Produktion Walter F. Parkes, Steven Spielberg
Manuskript Jeff Nathanson
Forlæg Frank Abagnale Jr., Stan Redding
Fotografi Janusz Kaminski
Klip Michael Kahn
Scenografi Jeannine Claudia Oppewall
Musik John Williams
Genrer og relationer
Genre Drama, Thriller
Nøgleord Falsk identitet, FBI-agent, Pilot, Svindler
Premieredatoer
Biograf 07.03.2003
Dvd 17.09.2003
Øvrige oplysninger
Land USA
Produktionsår 2002
Spilletid 141 min.
Link Officielt website
Trailer Eksternt site
Censur Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Solgte billetter 87.023
Selskab DreamWorks, Amblin Entertainment, Bungalow Productions, Kemp Company, Magellin Entertainment, Parkes/MacDonald, Splendid Pictures Inc.
Biodistributør United International Pictures

Se også...